Bloggen presenterar: Douglas Ingman

Den här veckans presentation handlar om en person som har en speciell plats i hjärtat! Vi pluggade tillsammans för ett par år sedan och det är tack vare honom som jag fick det här jobbet på Integrationsbolaget. Så, säg hej till…

Douglas Ingman

douglas

Vad är din roll på Integrationsbolaget?

Jag jobbar som förvaltningsledare och integrationsutvecklare på Integrationsbolaget mot våra olika förvaltningskunder. Jag är certifierad BizTalkutvecklare och arkitekt på Microsoftplattformen, jag kan därför i vissa projekt även få rollen som arkitekt.

Vad har du för arbetsuppgifter?

Mina arbetsuppgifter kan variera ganska mycket från dag till dag. Generellt sett så har jag alltid ett dagligt ansvar att följa upp och lösa incidenter som sker ute hos våra kunder. Utöver detta så ingår jag i olika nyutvecklingsprojekt av varierande karaktär där jag får olika ansvarsområden. Ibland så ingår jag i projekt som en ren utvecklarresurs och ibland så har jag en mer arkitektfokuserad roll.

Hur länge har du jobbat på IB?

Jag har jobbat på Integrationsbolaget i snart 3 år.

Vad tycker du är bra med att jobba på IB?

Jag trivs väldigt bra med alla fina kollegor, vi har alltid roligt tillsammans vilket jag tror är en stor anledning till att jag trivs så bra på Integrationsbolaget. Som anställd på Integrationsbolaget så är det aldrig långt till beslutsfattarna vilket bidrar till att vi som anställda tillåts vara med och forma organisationen.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *