Bloggen presenterar: Elias Ewel

Månadsinformation från Arkitektforum informerar om uppdateringar, ändringar, nya produkter och matnyttig information rörande Azure Dev, Azure Ops, AWS, .Net och Biztalk).

Den här bloggen handlar till stor del om mig, men jag skulle även vilja presentera mina kollegor. Det kommer jag göra genom en serie av inlägg där de får säga hej och berätta lite om vad de gör på Integrationsbolaget. Först ut är:

Elias Ewel

Elias
Vad är din roll på integrationsbolaget?

Jag jobbar som integrationsutvecklare på Integrationsbolaget. Jag är också skyddsombud på Örebrokontoret, ett viktigt uppdrag som jag tar på största allvar!

Vad gör du om dagarna?

Just nu sitter jag på CAB Group häri Örebro.  Jag jobbar 50% i deras integrationsteam där vi förvaltar och utvecklar deras integrationsplattform. De andra 50% jobbar jag i Meps-teamet.
Där sitter jag delvis med en del integrationer i form av rest-tjänst utveckling men också webbutveckling i Angular JS.

Hur länge har du jobbat på IB?

Jag har jobbat på IB sen augusti 2011. Det är mitt första jobb som systemutvecklare efter examen.

Vad tycker du är bra med att jobba på IB?

En sak som jag har uppskattat, speciellt som ny i branchen är möjligheten att testa olika saker. Jobba i olika typer av uppdrag samt olika typer av verksamheter och företag. Det är väldigt utvecklande både tekniskt och på det personliga planet. Sen gillar jag det ”lilla” bolaget som vi ändå är. Högt i tak och man får en sammanhållning som jag tror är svårt att få på ett större företag. Sen tycker jag våra kick-offer är grymma 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *