Bloggen presenterar: Fredrik Mansfeld

Då var det dags för presentation nummer två i serien där jag introducerar er till mina kollegor. Ladies, gentlemen and all in between, I give you….

Fredrik Mansfeld

Fredrik

Vad är din roll på Integrationsbolaget?

Jag är seniorkonsult med tyngdpunkt på databas och BI. Jag är även delägare och bidrar med mina erfarenheter och mitt nätverk i sälj och rekrytering.

Vad gör du om dagarna?

Jag sitter just nu på uppdrag på Vattenfall AB där jag har det tekniska ansvaret för ett 30-tal mindre integrationer för deras elhandelsavdelning. Det är en del förvaltning och en del nyutveckling. I mitten på november ska jag till ett nytt uppdrag så en stor del av min tid just nu går åt till att lära upp min efterträdare. Det nya uppdraget är i en annan branch och med andra system, men det ska bli roligt att få byta miljö efter alla år på Vattenfall.

Hur länge har du jobbat på IB?

Jag har varit här i drygt fyra år nu, och var med när Stockholmskontoret startades.

Vad tycker du är bra med att jobba på IB?

Det bästa är sammanhållningen. Vi är väldigt olika allihop, på alla sätt, men det finns en genuin känsla av samhörighet. Jag tror att det är något man hela tiden  måste arbeta för. Det är inget man får gratis, särskilt inte på en konsultfirma där de flesta är ute på uppdrag hela tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *