Bloggen presenterar: Therése Watz

Om måndagar vore ett djur skulle det vara en tjur som måste tas vid hornen! Det gör jag genom att fortsätta presentera mina kollegor, och den här veckan är det dags för en grym tjej, som för stunden är mammaledig, nämligen…

Therése Watz

Therese

Vad är din roll på Integrationsbolaget?

Jag är anställd som HR-ansvarig och administratör.

Vad gör du om dagarna?

Mina arbetsuppgifter består av aktivt HR-arbete för koncernen, löpande ekonomi- och bokföringsfrågor samt allmänna administrativa arbetsuppgifter.

Hur länge har du jobbat på IB?

Jag blev anställd på timmar i april 2013 och på heltid oktober 2013.

Vad tycker du är bra med att jobba på IB?

Jag tycker IB är en bra arbetsgivare för att man ständigt får vara med och forma både sin egen roll men också verksamheten. Ledningen är lyhörd och om man har bra idéer tas dom tillvara på! Dessutom har vi väldigt roligt ihop och generösa anställningsförmåner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *