Finbesök

God eftermiddag vänner! Häromveckan hade vi besök av ingen mindre än vår kära HR-administratör Therése och hennes son Wille, som har varit mammaledig sedan september. Eller ja, Therése har varit mammaledig, Wille har väl mest varit ledig. Han kom till världen i oktober, så det var en glad och nyfiken bebis vi hade på kontoret.

IMG_0328

Vi åt mat och snackade lite i konferensrummet, och som tur var kom jag ihåg att sno Douglas mobil och ta ett kort på besöket! Jag måste verkligen få tummen ur och laga min egen mobilkamera så jag kan ta kort själv. Det duger liksom inte att vara bloggare och inte kunna ta bra bilder!

Annars då?

Jovars, det rullar på bra tycker jag! Var tvungen och göra en liten uträkning nu och idag är det dag nummer 163 på integrationsbolaget! Helt otroligt många dagar. Tiden har gått jäkligt fort och det har varit kul, utmanande, frustrerande och tillfredsställande om vartannat. Nästa vecka är det dags för utvecklingssamtal, och det ska bli intressant att sitta still en stund och bara reflektera lite över de här 163 dagarna. För att inte tala om de kommande 163 dagarna!

“Sitta still” är kanske inte rätt ord förresten – jag sitter ju still framför datorn hela dagarna, i stort sett. Men på senare tid har det varit ganska mycket att göra, för att inte tala om att jag haft oändligt med tekniskt strul, och det har inte blivit just någon tid alls för att låta hjärnan ta en paus och utvärdera. Men dagarna går undan och det är rätt spännande grejer som händer, så jag klagar inte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *